Natty Fiyah Sound System

Natty Fiyah Sound System

Reggae, Dub, Jungle

Тетово

Natty Fiyah Sound System е проект на Рутсман Ај и Спинкор, а доаѓаат од Тетово. Основната нивна цел е да ги промовираат сите видови на даб, реге, џангл и другите експериментални видови музика. Настапувале во повеќе градови во Македонија.

Членови:

  • Rootsman I
  • Spincore Selektah

Извор: Big Up Sk Fest