Редно е за реге

Напишано од Гето Руди Архива на Гето Руди

Во наредниот период ќе објавиме неколку текстови за регето. Првпат, текстовите се публикувани во култниот месечник „Урбан магазин“, во броевите 9, 10 и 11, во 2002 година, а потоа и во реге-изданијата број 19, 20 и 21, во емисијата „Чил селектор“, на Радио „Равел“, во април 2005 година.

Порталот Reggae.mk постоеше од 2011 до 2014. Во мај/јуни 2021 успеав да ја вратам речиси целата содржина и да „реставрирам“ поголем дел од сајтот. Оваа страна не можеше да биде вратена во целост.