Контакт

За сите прашања, забелешки предлози и слично, Ве молиме контактирајте нé преку следниот формулар:

Со пополнувањето на формуларот испраќате порака до администраторскиот тим кој ќе ви одговори во најкраток можен рок.

Доколку сакате, можете да не контакирате на мејлот kontakt@reggae.mk

Податоците кои ги внесувате нема да бидат искористени за спамирање или споделени со трети лица.