Bob Marley Day 2012

Bob Marley Day 2012

Градски парк, Школка, Скопје

  • Почеток 12:00 – 
  • Крај 01:00
  • Влез Бесплатен

И оваа година, на 11ти мај да се собереме сите на школка!

Настапуваат:

  • Red Rats
  • Bob Marley Tribute Band
  • Canon (ft. Koska)

DJ-и:

  • Charlyto
  • Rasta Srna
  • Jam Sistazz
  • Lukaviot

Bob Marley Day 2012