New Reggae Age

New Reggae Age

New Age Cafe, Скопје

  • Почеток 17:00 – 
  • Крај 01:00
  • Влез Бесплатен

New Reggae Age - директна провокација беше дворот на ова култно скопско кафуле создадено за музика во ритам на срцето. Повелете на коктел забава со весели летни reggae звуци и еден куп dj-и!

Happy hours:

13:00 - 15:00 кафе + лaден чај = 100 ден.
17:00 - 20:00 ладен чај = 50 ден.
22:00 - 24:00 3 водки + 1 гратис

Новите ветришта на reggae музиката специјално за вас на овој reggae маратон ќе ги селектираат:

  • Раста Срна - Roots Reggae, Ska, Lovers Reggae
  • Charlito - Reggae, Gospel Reggae, Afrobeat
  • Rastafarie Goxie (Dreams Of Freedom) - Dub, Reggae, World Reggae
  • Irenska - Ska, Roots Reggae, Modern Reggae
  • Kristofer - Raggamuffin, Rocksteady, Reggae Fusion