Преглед на категоријаИнтервјуа

Интервју: Гето Руди (Актив Раста Селекторс)

Интервју: Гето Руди (Актив Раста Селекторс)

Дејан

Дружината „Актив раста селекторс“ е првиот македонски саунд систем и има настапувано во повеќе градови во Македонија, Србија, Косово, БиХ и Хрватска. Погледнете го интервјуто со Дејан Василевски, познат како Гето Руди.

Прочитај повеќе

Интервју: Ephraim Juda

Интервју: Ephraim Juda

Дејан

Ephraim Juda е пејач кој доаѓа од Берлин, Германија. Во последните неколку години берлинската сцена исфрли неколку одлични реге-пејачи меѓу кои е и Ефраим Јуда. Минатата година во јуни го издаде својот деби-албум „Coming Home“ кој веднаш се искачи на третото место на германската реге топ-листа.

Прочитај повеќе