Преглед на категоријаНаградни игри

Освој тридневна влезница за Trenchtown Festival 2012

Освој тридневна влезница за Trenchtown Festival 2012

Дејан

Секоја година, околу 10 илјади луѓе нестрпливо го чекаат првомајскиот одмор за да го посетат Trenchtown фестивалот, и да уживаат во тоа што тој го нуди. По 12ти пат, почнувајќи од 2002, Trenchtown фестивалот шири еколошка порака преку музичката програма и мултимедијални работилници.

Прочитај повеќе

Освојте CD со првиот албум на Ephraim Juda

Освојте CD со првиот албум на Ephraim Juda

Дејан

По интервјуто кое го објавивме пред околу две недели, соработката со германскиот реге артист Ephraim Juda продолжува со тоа што сега за читателите на Reggae.mk достапни се неколку бесплатни цд-а од неговиот прв албум „Coming Home“.

Прочитај повеќе