Освојте CD со првиот албум на Ephraim Juda

Напишано од Дејан Наградни игри

По интервјуто кое го објавивме пред околу две недели, соработката со германскиот реге артист Ephraim Juda продолжува со тоа што сега за читателите на Reggae.mk достапни се неколку бесплатни цд-а од неговиот прв албум „Coming Home“.

Aлбумот е издаден во јануари 2010 за Urban Tree Music.

Листа:

 1. Music feat. Boti
 2. Coming Home
 3. Heat Is On
 4. Dawn
 5. Woman Of Mine feat. Boti
 6. Feelin´ One
 7. Revolution Time feat. Reedoo
 8. Youths Of Today
 9. Father A Come
 10. Reflection
 11. Too Fast feat. Sara Lugo
 12. It´s Over Now feat. Jahcoustix & Boti

Првите 5 читатели кои точно ќе одговорат на прашањето

„Кога се очекува да излезе вториот албум на Ephraim Juda?“

ќе добијат бесплатно CD. Одговорот треба да биде испратен на kontakt@reggae.mk.

Помош: Одговорот може да го најдете во интервјуто.